Rejser til Marokko

Find kulturrejser, grupperejser, rundrejser og aktive rejser til Marokko.

Klik her

Fly til Marokko

Find de billigste flybilletter til Marokko. Vi finder de billigste fly!

Klik her

Hoteller i Marokko

Find hoteller i Marrakech, Fes, Meknes, ved kysten og i hele Marokko.

Klik her

Artikler om Marokko

Læs om seværdighederne og attraktionerne i Marrakech og læs vores rejseguide til hele marokko.

Klik her

Rejsekarakterer

Manufacturer: Fakta

Marokkoekspert Susanne BachTekst og billeder af Marokkoekspert Susanne Bach

 

Rejsekarakterer om rejsepenge, rejsebesvær og rejsekærlighed.

Læs hvor dejligt landet er og hvor billigt der er og hvor besværligt det er at rejse i Marokko

Rejsepenge:

På en skala fra 1-10, hvor 1 er dyrt og 10 er billigt, ligger Marokko på en 6’er i forhold til hvad man får for pengene.

Man kan få et hotelophold fra 100 kr. og opad. En overnatning på et typisk mellemklasses hotel med morgenmad ligger fra omkring 250 kr.

Men selvfølgelig er der forskel på beliggenhed og popularitet. Spiser du hvor de lokale spiser, kan du få et lækkert traditionelt måltid for omkring 20-30 kr. inkl. drikkevarer.

Spiser du på mere vestlige restauranter eller i turistområderne ligger priserne fra omkring 70-80 kr. og op for et måltid ekskl. drikkevarer.

Rejsebesvær:

På en skala fra 1-10, hvor 1 er meget besværligt og 10 er let, ligger Marokko på omkring 7-8.

Det er forholdsvis let at begive sig rundt i Marokko, de har en velfungerende infrastruktur, med toge i den nordlige del, og et godt bus-net i de sydligere dele af landet.

Det er generelt let at kommunikere med de lokale, da rigtig mange taler flydende fransk og spansk (selvom det ikke ligger lige til os, så er det en stor hjælp, da det kan minde lidt om engelsk), og en del kan gøre sig forståelige på engelsk.

I turistede områder finder man også mange der taler tysk, italiensk og sågar nordiske sprog. Marokkanere er meget åbne for at kommunikere, derfor skal man bare springe ud i det med tegnesprog, fagter og halve sætninger på blandede sprog.

Det der for mange kan gøre rejsen mest besværlig er at Marokko godt kan virke meget fremmed, og derfor at man kan være usikker.

Rejsekærlighed:

På en skala fra 1-10, hvor 1 er upopulært og 10 er meget elsket, ligger Marokko på en 8’er.

Det er selvfølgelig subjektivt, men mine betragtninger er, at mange vender tilbage til Marokko efter at have besøgt det, især spaniere og franskmænd har det som årlig tilbagevendende feriested, naturligvis pga. sproget og beliggenheden.

Mit indtryk er, at folk synes, de får en stor oplevelse, og føler sig beriget på alle områder; sanseligt, både med skøn og smuk natur, fortræffelig gastronomi, smukke farver alle vegne, duftende krydderier, venlig befolkning osv.

Comments

Annonce