Rejser til Thailand

Temarejser, rundrejser, grupperejser, badeferie og alle andre rejser til Thailand

Klik her

Hoteller i Thailand

I Bangkog, i Chiang Mai, på Phuket, på Samui og alle andre steder i Thailand

Klik her

Fly til Thailand

Find de billigste flybilletter. Lad vores søgemaskine lede på hele internettet.

Klik her

Artikler om Thailand

Læs om strandene, se film fra paradis og læs vores rejseguide til alle seværdighederne i Thailand.

Klik her

Dagture fra Koh Samui

Category: Koh Samui
Manufacturer: Oplevelser

Der er mange ture på en eller et par dage hvor du kan komme et smut væk fra Koh Samui. Der er god grund til at snuppe en tur for der er mange skønne steder rundt om øen.

Ang Thong Marine National Park

Denne nationalpark - Ang Thong Marine National Park - er uden sammenligning den mest populære oplevelse for mange på ferie på Ko Samui.

En bådtur til den billedskønne øgruppe der udgøre nationalparken - der er så smukt at det gør helt ondt i øjnene.

I Ang Thong Marine National Park findes 42 små øer og stejle kalkstensklipper. Her er hvide sandstrande, skjulte laguner og tyk beplantning der altsammen giver dine fotos nye dimensioner.

Næste alle turoperatører og rejseagenter kan hjælpe dig hertil. Turene er meget ens.

Du bliver samlet op på dit hotel og sejlet ud til Ang Thong Marine Nationalpark på en endagstur der inkluderer snorkling og frokost. Der er ligeledes ofte en lille vandretur til toppen af hovedøen - udsigten er fantastisk.

Nogle kan udvide med havkajak og besøg til hulen Tham Bua Bok. Der er også bungalows ved parkens hovedkvarter på  Ko Wat Ta Lap.

Nationalparken er lukket fra 1. november til 23. december pga. vedligeholdelse.

Der er som sagt mange udbydere af ture hertil, en af dem der laver en meget udbygget pakke er Amazing Samui - http://www.amazingsamui.com/angthong.htm

Fullmoon Party på Koh Pha-Nang

Fullmoon Party på Ko Pha-Nang er festernes fest. Dette er kongen af strandfester, og der er virkelig gang i den.

Festen har pumpet tekno og anden musik ud over det sydthailandske hav i årtier, og intet serud til at kunne stoppe Fullmoon Party.

Stofferne er i dag tonet lidt ned, og alle kan være med. Selvsagt er festen ved fuldmåne, men der er også en ved Dark Moon og Half Moon, så mon ikke du kan ramme en af dem.

Det sker i Had Rin (Hat Rin) på Ko Pha-Nang, og du har to muligheder. Enten tager du til Ko Pha-Nang et par dage før og finder noget at bo i - det er meget vanskeligt, så book i forvejen. Eller du tager den hårde tur fra Ko Samui på selve dagen, fester igennem og tager tilbage når du ikke kan holde til mere.

En lille advarsel: Bådene mellem Ko Samui og Ko Pha-Ngang er meget fyldte ud på aftnen og natten ved fuldmåne, så tag tidligt af sted, og forvent at blive på Ko Pha-Ngang til næste morgen.

Bådene sejler fra flere forskellige steder og mange gange i løbet af dagen. På en almindelig dag er der omkring ti afgange mellem de to øer, og fra Ko Samui sejler de fra Na Thon, Mae Nam eller Big Buddha.

Turen tager mellem tyve minutter og en time - alt efter båd og vejr.

 

Snorking eller dykning på Koh Tao

Ko Samui besidder smukke steder under vandet, men skal det virkelig være spektakulært, så tag en dag eller endnu bedre et par dage til Ko Tao. Det tager en time til halvanden med en speedbåd (en langsom færge tager toenhalv time), og på Ko Tao er der mange muligheder for snorkling.

Har du taget hele turen, så snup lige en lille bid mere og tag ud til Ko Nang Yuan - en lille ø lige ved Ko Taos kyst - som siges at være det eneste sted i verden hvor tre øer forbindes med en smal sandstrand.

Alle steder på Ko Tao kan du leje snorkel-udstyr for mellem 20 og 50 kr. per dag.

Vil du dykke og/eller tage et PADI-kursus, så skal du blive på Ko Tao et par dage hvilket øen bestemt også er værd.

Med film? Ja - anden

Comments

Annonce