Rejser til Thailand

Temarejser, rundrejser, grupperejser, badeferie og alle andre rejser til Thailand

Klik her

Hoteller i Thailand

I Bangkog, i Chiang Mai, på Phuket, på Samui og alle andre steder i Thailand

Klik her

Fly til Thailand

Find de billigste flybilletter. Lad vores søgemaskine lede på hele internettet.

Klik her

Artikler om Thailand

Læs om strandene, se film fra paradis og læs vores rejseguide til alle seværdighederne i Thailand.

Klik her

Mad og drikke på Phuket

Category: Phuket
Manufacturer: Oplevelser

Du kan helt sikkert finde en restaurant lige efter dine smagsløg, for Phuket har det hele. Hvad enten du er mest til gademad, grillet fisk lige på stranden, luksus og romantik eller spændende fusion (sammenblanding af flere forskellige stilarter), så finder du det her.

Rockfish i Kamala

Dette er Kamalas bedste restaurant - rygtet vil vide at det er Mariah Careys favorit. Det er smart, moderne og samtidig lige ned til vandet.

Du kan sidde og se både bugten og bjergene mens du nyder noget af Phukets bedste mad.

Dette er fusion, specielt berømt for krabber og andet godt fra havet. Booking er bestemt anbefalet for her er kun 44 pladser plus 16 i baren. Her er dresscode så du skal have pænt tøj på.
Se mere http://www.rockfishrestaurant.com/

White Box i Patong

Patongs mest elegante restaurant med "muums"-dejlig mad. Her kommer både turister og lokale.

Som LonelyPlanet beskriver det, er en spiseoplevelse her som at spise på rumskibet Enterprice - om det  er sandt må være op til dig selv, men her er i sandhed høj energi og noget helt særligt.

White Box blander det bedste fra øst med det bedste fra vest, og med sin spektakulære udsigt tiltrækker restauranten en stadig strøm af gæster.

http://www.whiteboxphuket.com/

The Boathouse Wine and Grill i Kata Yai

The Boathouse er en af Phukets bedst kendte restauranter og med god grund. Stedet består faktisk af både hotel, restaurant, spa, bryllupsarrangør og undervisning i madlavning.

Vinkælderen alene har vundet priser, og maden er bestemt heller ikke sådan at kimse af. De serverer alt fra delikat fransk cusine til det ypperste i thai-madlavning.

Du sidder lige ved stranden eller i den nyindrettede Sunset Lounge og nyder maden.

Se mere på http://www.boathousephuket.com/

Traditionel thai i Phuket Town

Inde i Phuket By finder du mange forskellige, ægte, små, traditionelle spisesteder. Værd at nævne er Aroon som serverer traditionel muslimsk thai-mad. Du finder den på Thanon Thalang.

Ka Jok See er meget charmerende og ligger inde i et gammelt, traditionelt markedshus. Nogle har haft svært ved at finde restauranten, men den er lige ved siden af butikken Kamasutra på en sidegade, Takupa På, fra Thanon Ratsada - byens hovedgade.

Ellers spørg dig frem - det er Phuket Bys mest populære restaurant, så folk ved godt hvor den findes.

Du får rigtig god, autentisk thai-mad, og stemningen er i top. Kig forbi og reserver en plads, for her kan hurtigt fyldes op.

 
Med film? Nej

Comments

Annonce