Rejser til Thailand

Temarejser, rundrejser, grupperejser, badeferie og alle andre rejser til Thailand

Klik her

Hoteller i Thailand

I Bangkog, i Chiang Mai, på Phuket, på Samui og alle andre steder i Thailand

Klik her

Fly til Thailand

Find de billigste flybilletter. Lad vores søgemaskine lede på hele internettet.

Klik her

Artikler om Thailand

Læs om strandene, se film fra paradis og læs vores rejseguide til alle seværdighederne i Thailand.

Klik her

Tag børnene med på ferien på Phuket

Category: Phuket

Phuket kan være et meget børnevenligt sted, og de små poder vil elske strandene, de kolde is og at være sammen med familien. Phuket har dog også meget andet at byde på for børnene, og her finder du et udpluk af de bedste oplevelser til børn.

Gibbon aberne i  et rehabiliteringscenter

Phuket Gibbon Rehabiliton Project arbejder på at beskytte aberne i Khao Phra Royal Wildlife & Forest Reserve som findes oppe i Phukets nordlige hjørne.

Børnene vil elske når gibbonaberne synger ud over regnskoven og svinger sig i armene fra lian til lian. Disse aber er meget menneskelignende, og så dog overhovedet ikke, for mens de svinger rundt, er de adrætte som kun aber kan være.

Desværre er gibboner en truet art i dag, og det er trist at se aberne misbrugt i turistindustrien, f.eks. lænket til en pæl foran en bar eller på anden måde brugt som underholdning.

Støt aldrig denne type dyremisbrug, men tag meget gerne ud i rehabiliteringscenteret for at støtte dem og deres liv.

Prisen for indgangen er i form af en donation. Selv siger de at bare et par hundred kroner kan garantere en gibbonabe livet i endnu et år.

Find mere her  http://www.gibbonproject.org/

Phuket Butterfly Garden - Phuket Sommerfugle Have

Børnene elsker og nyder Phuket Somemrfugle Have som findes tæt på Phuket By, få kilometer nord for Thanon Yaowarat i Ban Sam Kong.

Her findes tusinder af sommerfugle som ellers lever i den vilde natur på Phuket. På museet findes derudover dokumentation om silkeproduktionen hvor silkeormens korte liv kan følges.

I Phuket Sommerfugle Have finder I også andre insekter såsom skorpioner, edderkopper og andet kryb og kravl.

Se meget mere på deres hjemmeside http://phuketbutterfly.com/

Elefantridning - meget populært

En ridetur på en elefant er selvfølgeligt sjovt både for voksne og for børn. De findes i mange varianter hvor de også er en del af Phukets øko-ture.

En meget populær udgave er den berømte halvdags 4-i-1 safari hvor I først ser aber der er trænet til at plukke kokosnødder, så lærer I om vandbøflerne hvorefter I kan blive trukket i en trævogn forspændt med bøflerne.

I oplever også hvordan kokosnødderne bearbejdes til kokosolie og kokosmælk - lige til den berømte Thai Curry.

 

Til sidst møder i Siam Safaris elefanter hvor I lærer om dem, også om hvordan de som helt små trænes. I fodrer elefanterne med bananer og tager en tur på en kæmpestor elefant gennem junglen.

Se mere her http://www.siamsafari.com/

Phukets akvarium ved Penwa

I Phuket Aquarium lever de spændende og fantastiske dyr nede fra dybet. I har måske set dem når I har snorkelt eller I har bare snakket om alle de farverige fisk som lever ude i havet. På Phukets Akvarium kan I se dem helt tæt på.

Akvariet er perfekt til en underholdende eftermiddag med tusinder af tropiske, farverige fisk. Der er flotte glasgange hvor fiskene svømmer rundt lige over jer, og over 30 fiskebassiner med både salt- og ferskvand.

Phuket Aquarium fiindes ved Leam Phanwa (Penwa). Se mere her http://www.phuketaquarium.org/

Med film? Ja - anden

Comments

Annonce