Rejser til Island

Find kør-selv, rideferie, rundrejser og individuelle rejser til Island.

Klik her

Fly til Island

Find de billigste flybilletter til Island. Vi gennemsøger internettet!

Klik her

Hoteller i Island

Find hoteller i Reykjavik, find B&B og overnatning i hele Island.

Klik her

Artikler om Island

Læs om Reykjavik, se rejsefilm fra de termiske bade og læs vores rejseguide til hele Island.

Klik her

Reykjavik

Category: Omkring Reykjavik
Manufacturer: By

Islands hovedstad, Reykjavik, er hjem for 2/3 af hele landets befolkning hvilket stadig kun løber op i omkring 200.000 mennesker.

Der er en storhed og en følelse af verdensby på trods af den begrænsede størrelse. Der er gode museer, fantastiske restauranter og rigtig glimrende hoteller.

Der er også det internationale præg i kebab-butikkerne, men årsagen til at Reykjavik skal besøges er hyggen og charmen.

Selvom Reykjavik er blevet berømt for sit natteliv og meget andet, er det stadig de gamle huse og atmosfæren der gør byen anderledes end så mange andre byer.

Også historien lige fra den første nybygger til topmødet mellem Reagan og Gorbatjov er spændende. Statuerne fortæller om hvordan vikingerne kom hertil.

Selv om Island er et ungt land med en historie der ikke strækker sig meget mere ned 1000 år tilbage, så har det været en tid hvor meget er sket, og sagaerne fortæller på smukkeste vis om det hele.

I moderne tid efter atIsland løsrev sig fra Danmark, har landet søgt neutralitet, og netop derfor var Hofdi Huset i Reykjavik et oplagt sted at begynde nedrustningerne efter den kolde krig.

Se film/video fra Island

Der er mange muligheder for oplevelser og rejser i Island, og herunder kan du finde et lille udbud af film/video fra andre spændende steder.

Der er både film/videoer optaget i nærheden af Islands Reykjavik og andre film/video med emner der er beslægtede med Reykjavik-filmen.

I Reykjavik boede jeg på Hotel Borg.

 
Med film? Nej

Comments

Annonce