Rejser til Skotland

Find rejser på egen hånd, grupperejser, rundrejser og kør-selv til Skotland.

Klik her

Fly til Skotland

Find de billigste flybilletter til Skotland. Vi søger på hele nettet!

Klik her

Hoteller i Skotland

Find hoteller i Edinburgh, St. Andrews, Glasgow, ved Loch Ness og i hele Skotland.

Klik her

Artikler om Skotland

Se film fra Edinburgh, b&b, St. Andrews, Loch Ness og mange andre steder til kør-selv i Skotland.

Klik her

Skotsk Bed and Breakfast

Category: Skotland
Manufacturer: Hotel

Når du rejser til Skotland, er der selvfølgelig en masse seværdigheder og skønne oplevelser som slotte, natur og hyggelige pubber, men lige så vigtigt er det at opleve en ægte skotsk B&B eller bed and breakfast (seng og morgenmad).

Det er en oplagt mulighed for at være gæst i et ægte skotsk hjem, og det kan være en stor del af den skotske oplevelse.

Definitionen på en B &B er at det er et privat hjem der har værelser tilovers til at leje ud, men ikke mere end fire værelser, for så er det et guesthouse.

Et guesthouse er normalt også en families hjem, men har mere følelsen af et hotel.

At bo lokalt

Ikke nok med at du får en dejlig seng i et hjemligt værelse og et skønt morgenmåltid, du får også adgang til din helt egen lokalguide, for hvem kender lokalområdet bedre en de lokale selv, og det er værterne på et B&B.

Langt de fleste elsker at fortælle om alle de skønne steder deres egn har at byde på.

Desuden hjælper det jo altid at få alle de gode historier om området fortalt på klingende skotsk, så bliver alt næsten et eventyr.

B&B i mange standarder

I Skotland findes der mange forskellige standarder for B&B. Castlemount som omtales i filmen er i den bedre ende af skalaen med fire stjerner ud af fem, med eget bad og lækre værelser i et smukt hus.

Det er muligt at finde et værelse uden bad lidt længere fra centrum til billige penge eller at finde endnu mere luksus med jacuzzi og alt muligt andet godt.

Så det er bare at vælge. Det er muligt over nettet at bestille B&B i de fleste byer og turistområder.

Castlemount B&B

Castlemount B&B ligger i St. Andrews, lige ud til slottet. Det er et smukt gammelt ’Edwardian House’ som de siger på disse kanter, og henviser til at det er fra perioden med Kong Edward VII, 1902-1910.

Huset har mange skønne detaljer og har på samme tid al moderne komfort.

Det ejes af en familie der elsker deres hus, men for hvem huset er blevet for stort og for dyrt. Hvad gør man så, når man ikke vil flytte? Man laver det om til en Bed and Breakfast, og det er præcis det de har gjort.

Der er ikke så mange værelser, men de der er, byder på luksus og hygge.

Ude på trappen og rundt i gangene fornemmer du med det samme at her er hjemligt, og at beboerne har arbejdet i flyvevåbnet.

Morgenmaden indtages ved panoramavinduerne lige foran slottet, og med lidt held underholder manden om områdets gamle fyr, mens hustruen og en hjælper sørger for at morgenmaden er lige som den skal være.

 

De er medlem af The Scottish Tourist Board hvor du også kan finde mange andre B&B’s http://www.visitscotland.com/guide/where-to-stay/

Priserne er omkring 45-55£ per person i dobbeltværelse. Du kan finde Castlemound Bed and Breakfast på http://castlemount.net

Comments

Annonce