Rejser til USA

Kør-selv, rundrejser, grupperejser, badeferie og alle andre rejser til USA.

Klik her

Hoteller i USA

I New York, i San Francisco, i L.A., på Hawai og alle andre steder i USA.

Klik her

Fly til USA

Find de billigste flybilletter. Lad vores søgemaskine lede på hele internettet.

Klik her

Artikler om USA

Læs om nationalparkerne, se film fra naturen og læs vores rejseguide til alle seværdighederne i USA.

Klik her

Fisherman's Wharf

Category: San Francisco
Manufacturer: By

Er der en ting som alle skal se og opleve i San Francisco så er det Fisherman's Wharf. Det er en turistmagnet og - helt ærligt - det forstår man godt. Her er hyggeligt og herligt - rigtig afslappende og perfekt til feriehygge.

Fisherman's Wharf er hvad navnet antyder, et havneområde, faktisk et par moler.

Pier 39 at Fisherman's Wharf

Området som betegnes som Fisherman's Wharf, strækker sig fra Pier 39 og helt hen til Pier 47.

Men det er helt klart ved Pier 39 at Fisherman's Wharf er mest lystigt - selvom folk i dag bruger navnet Fisherman's Wharf om hele havneområdet.

Her finder du restauranter - ikke de billigste - amerikanske is (så søde og store at det kræver sin mand at overvinde dem), en kop kaffe, lidt museum om forlystelsesområdet og sågar en lille karrusel.

Ude på moleområdet findes en Hard Rock Café og den anbefalelsesværdige Bubba Gump (opkaldt efter filmen Forest Gump og selvfølgelig kan se serverer rejer).

Søløverne ved Pier 39

Du finder også alle søløverne der dovent ligger og slapper af ved Pier 39, og så kan du stå og kigge lige ud på fængselsøen Alcatraz.

Går du lidt længere, kommer du til Aquatic Park med adgang ned til vandet, du finder den mellem Hyde Street og Fort Mason.

Her er også National Maritime Museum hvor du sagtens kan bruge en dagstid. Du kan se og læse om områdets maritime historie, inklusiv gamle smukke skibe.
http://www.nps.gov/safr/index.htm

Hyde Street Pier

De fem skibe som har lagt til ved Hyde Street Pier inkluderer Balclutha fra 1886, og går du videre kommer du til endnu flere klassiske skibe.

Et par er også fra lidt nyere tid såsom u-båden USS Pampanito fra Anden Verdenskrig. Du kan komme ombrod (det koster omkring 8$) - det siges at den sænkede seks japanske skibe under krigen.

Det er også fra Fisherman's Wharf-området at du kan tage ture til Alcatraz.

Se mere på http://www.fishermanswharf.org/

 

Med film? Nej

Comments

Annonce