Rejser til USA

Kør-selv, rundrejser, grupperejser, badeferie og alle andre rejser til USA.

Klik her

Hoteller i USA

I New York, i San Francisco, i L.A., på Hawai og alle andre steder i USA.

Klik her

Fly til USA

Find de billigste flybilletter. Lad vores søgemaskine lede på hele internettet.

Klik her

Artikler om USA

Læs om nationalparkerne, se film fra naturen og læs vores rejseguide til alle seværdighederne i USA.

Klik her

Fly til San Francisco

Category: San Francisco
Manufacturer: Fly

Flyvning ud og ind af San Francisco sker via San Francisco International Airport (SFO).

Det er den lufthavn som de fleste danskere vælger som adgang til Californien (resten bruger typisk Los Angeles).

For de fleste er San Francisco en behagelig lufthavn, men den er forholdsvis stor, og det er en god idé at sætte nok tid af. Der kan også være køer - så kom i god tid.

Der er dog også muligheder for at flyve til og fra Oakland International Airport eller San Jose International Airport der begge ligger meget tæt på San Francisco.

I vores guide vil jeg dog antage at du kommer fra eller skal til San Francisco International Airport - da den internationalt er langt den foretrukne, men tjek din billet for at være sikker. De to andre kan være billigere ved indenrigsflyvninger.

I lufthavnen fragter et tog - Air Train - passagerne mellem terminalerne - også ud til f.eks. biludlejning.

Lufthavnen ligger 14 miles, eller 23 kilometer, fra Downtown lige ude ved Highway 101, så det er let at komme hertil i egen bil - som kan lejes og siden afleveres i lufthavnen.
Har du ikke en bil er det oplagte valg BART - Bay Area Rapid Transit. Det er San Franciscos metro, og den er dejlig effektiv. Det tager under en halv time at komme ind til byen - og der skifte til den ønskede linje.
Der går også busser som er en smule billigere, men knap så effektive og praktiske.

TIP: Hvis du lejer bil, så tænk over om du skal leje den i lufthavnen eller inde i byen. I lufthavnen betaler du lidt ekstra, men skal du videre med det samme er det meget praktisk.

Skal du derimod være et par dage i San Francisco, så har du ved leje af bil i lufthavnen bare en bil parkeret inde i byen, og det koster både i billeje og i parkering.

Personligt synes jeg det er praktisk og behageligt at komme ud og opleve alt det andet i USA med det samme og så se San Francisco lige inden afrejse. Men det afhænger af temperamen

Comments

Annonce