Rejser til Brasilien

Rundrejser, grupperejser, individuelle rejser og alle andre rejser til Brasilien.

Klik her

Fly til Brasilien

Find de billigste flybilletter til Brasilien. Lad vores søgemaskine lede.

Klik her

Hoteller i Brasilien

I Rio de Janeiro, i Salvador, ved Iguazu og alle andre steder i Brasilien.

Klik her

Artikler om Brasilien

Læs om Rio, se film fra Iguazu og læs vores rejseguide til alle bedste steder i Brasilien.

Klik her

Pantanal vådområdet

Hører du til de mennesker der synes Amazone junglen lyder fascinerende, og drømmer du dig dybt derind for at se de eksotiske dyr? Så skal du i stedet overveje Pantanal, knap så berømt men meget bedre hvis du vil på et Sydamerikansk safari.

Rigtig mange synes at Amazonas lyder mere berømt og mystisk, men her kan det pga. den tætte regnskov være svært at se dyrene, så vil du opleve et spændende og varieret dyreliv i vildmarken, så er Pantanal helt sikkert det bedste valg.

Pantanal er et kæmpestort våd- og sumpområde der omtrent er på stærrelse med halvdelen af Frankrig. Pantanal ligger næsten lige midt i Sydamerika, så centralt som det kan blive. Det er beliggende i en trekant mellem byerne Cuiabá, Campo Grande og Corumbá.

Noget af det mest fantastiske er at overnatte på en farm eller bondegård hvor de har åbnet op for at turister kan være her. Her fra kan du tage med på safariture, sejlture eller natsafari.

Byen Bonito

Tæt på ligger den berømte by Bonito hvor vandet i floderne er så klart at det virker som næsten ikke eksisterende. Du kan snorkle med fiskene, se de smukkeste huler eller bare tage på ture ned af floderne.

Bonito er naturmæssiget helt utroligt, og det er blevet modellen for hvordan økoturisme skal drives både i Brasilien og i resten af verden.

Annonce