Få nu lavet nogle børn - Spies giver ægløsningsrabat

Få nu lavet nogle børn - hvad skal man ellers lave på ferien?

Ja lidt sjov - nej den er s*u meget sjov og lige spot on. Man laver bare flere børn på ferien og Spies har åbenbart undersøgt sagen.

Under titlen 'Do it for Denmark' har Spies fået Epinion til at lave en befolkningsundersøgelse om romantik og rejsevaner:

47 procent af danskerne foretrækker storbyferie til romantisk samvær.

37 procent af danskerne foretrækker strandferie til romantisk samvær.

33 procent af danskerne foretrækker oplevelsesferie til romantisk samvær.

Danskerne har 46 procent mere sex på storbyferier end på en almindelig hverdagsuge. Blandt de 18 til 35-årige er tallet 100 procent.

63 procent af danskerne har været på en storbyferie med enten en nuværende eller tidligere partner.

59 procent af danskerne oplever barrierer i hverdagen for intimt samvær. De hyppigste årsager er træthed hos en selv med 28 procent, træthed hos en partner med 25 procent og for meget arbejde med 22 procent.

9 procent af kvinder og 8 procent af mænd siger, at de har undfanget på en ferie.

Sjovt nok har Spies så valgt at give alle rejselystne danskerne ægløsningsrabat på deres næste storbyferie. Du finder det på www.do-it-for-denmark.dk.

Spies vil dog ikke gøre nogen kede af det så deltagere, som er uden for den fertile alder, er i homoseksuelle forhold eller rejser med venner, kan også få rabat på deres næste ferie. Som de selv siger "Det handler nemlig ikke om at vinde – det handler om at være med."

Det der virkelig er prikken over i'et er at par, der undfanger på deres storbyferie med Spies, kan samtidig vinde tre års forbrug af bleer fra Libero, en barnevogn fra Odder og en tur til et Sunwing Family Resort i en Happy Baby lejlighed.

Nå ja lad os da booke en rejse og forsøge at få hjulpet Danmark på vej :-)

Kampagnen kan følges på de sociale medier under #doitfordenmark.

Kampagnefilmen kan ses lige herunder

Comments

Annonce