Rejser til Den Dominikanske Republik

Alle rejser til Den Dominikanske Republik.

Klik her

Fly til Den Dominikanske Republik

Find de billigste flybilletter til Den Dominikanske Republik.

Klik her

Hoteller i Den Dominikanske Republik

Find overnatning i Den Dominikanske Republik.

Klik her

Artikler om Den Dominikanske Republik

Alle artikler fra Den Dominikanske Republik.

Klik her

Las Terrenas

Manufacturer: Oplevelser

Det er ikke evigheder siden at Las Terrenas var en søvnig fiskerlandsby, men det er det ikke længere.

På grund af sin perfekte placering er Las Terrenas i dag et eftertragtet og populært feriemål.

Las Terrenas ligger oppe på nordsiden af Den Dominikanske Republik ude på halvøen Samaná, og de kilometer lange sandstrande har gjort stedet berømt.

Las Terrenas er hjem for mange

På mange måder har Las Terrenas udviklet sig, så den i dag er næsten lige så meget italiensk eller fransk som den er dominikansk, for mange europæere har valgt den som deres nye hjem.

Ofte ser du moderigtig klædte europæiske kvinder der med overstørrelse solbriller ruller derudaf på deres personlige ATV (firhjulet motorcykel), og du bemærker måske en baguette der stritter op af indkøbsposen.

Der er en dejlig balance mellem tilflyttere og lokale, og besøgende turister er meget velkomne i denne paradisiske idyl.

Las Terrenas er mere afslappet

Las Terrenas er mere afslappet og uopdaget end Punta Cana - landets førende turistdestination - så her kan du let finde kilometer af øde stand og desuden er et fint udvalg af overnatning med og uden all-inclusive.

All-inclusive, eller alt inklusiv som det bedst kan oversættes til, er et koncept der findes mange steder i Den Dominikanske Republik.

Det findes i alle afskygninger og på alle niveauer. De bedste steder skal du ikke have pungen op af lommen alt er virkeligt inkluderet.

Du får dermed, ud over overnatning, fri bar, fri mad, fri underholdning og næsten alt andet som hjertet kan begære.

Det er værd at undersøge om det  er et familievenligt sted eller et mere festligt sted.

Mange steder har dog plads til både børn, druklege, musik om aftnen, svømmepøl og er tit gode til at adskille aktiviteterne så du bare tager del i det som du ønsker.

Et fire-stjernet all-inclusive hotel som har flere swimmingpools, privat strand og i det hele taget har slået sig meget stort op, er Gran Bahia Principe El Portillo Hotel Las Terrenas.

Det er herfra billederne på filmen stammer, og her tilbydes mange forskellige typer overnatning for børnefalimiler, for singler såvel som for festaberne.

Se mere og book hotellet her

Udflugter fra Las Terrenas

Der er flere gode muligheder for dagsturer fra Las Terrenas. Specielt er det anbefalelsesværdigt at tage en tur ind til El Limon vandfaldet - gerne pr hesteryg.

Se hele filmen her.

Er sæsonen rigtig, er en tur ned til byen Samaná og en tilhørende tur ud til hvalerne et absolut highlight. Det er her hvor hvalerne kommer for at yngle, og de viser sig gerne frem.

Se hele filmen her.

Med film? Ja - egen

Comments

Annonce