Rejser til Guatemala

Find rundrejser, grupperejser og individuelle rejser til Guatemala.

Klik her

Fly til Guatemala

Find de billigste flybilletter til Guatemala. Vi leder på hele internettet!

Klik her

Hoteller i Guatemala

Find hoteller i Antigua, ved Tikal, i Chichicastanango og i resten af Guatemala.

Klik her

Artikler om Guatemala

Læs om Tikal, se rejsefilm fra påsken i Antigua og læs vores rejseguide til hele Guatemala.

Klik her

Guatemala

Guatemala har alt hvad den rejsende kan ønske sig på sin rejse til Mellemamerika.

Guatemala er mayaernes hjerteland, som den rejsende opdager med alle de farverige mayafolk der lever i det meste af landet. Et af de skønneste steder at opleve de farverige mayafolk er på markedsdagene i Chichicastenango hvor de lokale sælger alt fra frugt til smukt vævede stoffer.

Historiens vingesus opleves i de utrolige pyramider i mayaernes gamle ruinkompleks Tikal. Det er junglens højhuse og en næsten ufattelige storhed der har hersket i denne mayastorby. Den lidt mere nære historie opleves på nært hold i Guatemalas gamle hovedstad Antigua, med de smukke bygninger fra den spanske kolonimagts højdepunkt.

Naturlig skønhed er alle steder at finde. I den tætte jungle der hele tiden truer med at sluge Tikals smukke ruiner, svinger aberne sig rundt i træerne og kæmpepapgøjerne dovent flyver fra træ til træ i middagsheden.

Mest allestedsnærværende som naturoplevelserne er nok vulkanerne. De er smukkest når man sejler på den skønne Atitlan sø som er fuldstændigt omkranset af disse koniske kæmper. Men også fra Antigua kan disse kæmper beskues som en eksotisk baggrund til de dekorative bygninger og fantastiske kirker.

Nedenfor finder du mange film og videoer fra en rejse til Guatemala.

  • Filters
chichicastenangos
Category: Guatemala
Manufacturer: Oplevelser

Blot få timers kørsel fra Antigua, Guatemalas gamle hovedstad, finder du denne hyggelige lille by. Her er der hver torsdag og søndag et af verdens mest farverige markeder.

mayan-inn-i-chichicastenango
Category: Guatemala
Manufacturer: Hotel

Mayan Inn er et rigtig godt valg for her får du historien med i prisen. Dette skønne rustikke sted ligger centralt i byen så du kan smutte ned på markedet lige når du vil.

hotel-museo-uxlabil-i-antigua
Category: Guatemala
Manufacturer: Hotel

Der er mange små charmerende steder hvor ejerne har været gode til at kæle for detaljerne, Hotel Museo Uxlabil er virkelig både et hotel og en oplevelse.

Annonce