Rejser til USA

Kør-selv, rundrejser, grupperejser, badeferie og alle andre rejser til USA.

Klik her

Hoteller i USA

I New York, i San Francisco, i L.A., på Hawai og alle andre steder i USA.

Klik her

Fly til USA

Find de billigste flybilletter. Lad vores søgemaskine lede på hele internettet.

Klik her

Artikler om USA

Læs om nationalparkerne, se film fra naturen og læs vores rejseguide til alle seværdighederne i USA.

Klik her

Nob Hill & Russian Hill

Category: San Francisco
Manufacturer: By

Lige vest for North Beach i San Francisco findes Nob Hill & Russian Hill. Disse veje er i sandhed  bygget som tivolis ruchebane, og det er her de berømte films biljagter er optaget.

Her finder du også de kendte Lombard Street - den er berømt for at være det stejleste stykke vej i verden. Eller i hvert fald det mest drejende og besværlige hvis du er i bil.

27% fald

Det tvister og drejer sig i et utal af hårnålesving. Der er ti sving på denne lille, korte strækning med 27% fald.

Oprindeligt var det 'bare' en meget stejl gade, men da bilerne ikke kunne klare den, byggede man den om i 1922 og (uden man vidste det) skabte en fantastisk seværdighed.

På Russian Hill er der en lille park som er dejlig grøn og det perfekte sted at slappe af en forårseftermiddag. Og udsigten over hele San Francisco Downtown er betagende.

Heroppe findes San Francisco Art Institute, Walter and McBean Gallery og Diego Rivera Gallery - kunsten er selvsagt i verdensklasse, og udsigten er som nævnt heller ikke ringe.

San Francisco Art Institute og Diego Rivera Gallery

Fortsætter du mod syd kommer du til Nob Hill - her findes nogle af San Franciscos smukkeste palæer. Det er centrum for byens elite, og det har Nob Hill været siden kabelvognen begyndte at køre folk herop i 1870'erne.

Grace Cathedral på Nob Hill

På Nob Hill findes også en hel del seværdigheder som Grace Cathedral - hvor akustikken siges at være helt perfekt. Katedralen ligger lige ved Huntington Park.

Tæt på Huntington Park findes Cable Car Barn & Museum hvor du kan se alt om byens kabeltransport - både historisk og nutidigt.

 

Med film? Nej

Comments

Annonce