Rejser til Brasilien

Rundrejser, grupperejser, individuelle rejser og alle andre rejser til Brasilien.

Klik her

Fly til Brasilien

Find de billigste flybilletter til Brasilien. Lad vores søgemaskine lede.

Klik her

Hoteller i Brasilien

I Rio de Janeiro, i Salvador, ved Iguazu og alle andre steder i Brasilien.

Klik her

Artikler om Brasilien

Læs om Rio, se film fra Iguazu og læs vores rejseguide til alle bedste steder i Brasilien.

Klik her

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er uden tvivl Brasiliens mest berømte by og med god grund. Det er en fortryllende by med den massive Kristusstatue der altid våger over den.

Der er de skønneste strande og bestem nogle af verdens mest berømte. Du kan svømme langs Ipanema stranden eller drikke kokosmælk sammen med de lokale på Copacabana.

Du kan nyde livet overalt i byen og om dagen løber og cykler folk langs strandene for om aftnen at tage på byens mange salsabarer.

Se Rio de Janeiro fra oven

Vi du se byen fra oven, så tag kabelbanen op på Sukkertoppen hvorfra du kan se hvorfor Rio de Janeiro af mange kaldes for verdens smukkeste by.

Eller tag den charmerende tur med det lille tog op ad Corcovada til du pludselig står under Cristo Redentor eller Kristus Frelseren som vi siger på dansk.

Du kan også tage med en helikopter rundt over de millioner af mennesker hvor du med et sug i maven får den allerbedste udsigt.

  • Filters
kristustatuen-pa-corcovado
Manufacturer: Oplevelser

Film og video fra en rejse op til Cristo Redentor - Kristus frelseren – Kristustatuen på Corcovado i Rio de Janeiro, Brasilien. Rios største seværdighed.

Med film? Ja - egen
sukkertoppen
Manufacturer: Oplevelser

Oplev udsigten og turen op til Sukkertoppen, Pão de Açúcar, Rio de Janeiro. Se film fra kablebanen til Morro da Urca og til Sukker-bjergs-toppen.

Med film? Ja - egen
copacabana
Manufacturer: Oplevelser

Se rejsefilm fra Rio de Janeiros strand. Copacabana er blandt verdens bedste og mest berømte strande. Copacabana nær ved Ipanema i Brasilien.

Med film? Ja - egen
ipanema
Manufacturer: Oplevelser

Film om Rio de Janeiros badestrand, Ipanema. Stranden er kendt fra ”The Girl from Ipanema”. Ipanema nær ved Copacabana i Brasilien.

Med film? Ja - egen
helikoptertur-over-rio
Manufacturer: Oplevelser

Se rejsefilm fra en tur med helikopter over Rio de Janeiro, Brasilien. Den perfekte oplevelse på din ferie/rejse til Rio. Ture og attraktioner i Rio de Janeiro, set fra oven.

Med film? Ja - egen
santa-teresa
Manufacturer: Oplevelser

Film fra ferie og rejse til Santa Teresa, Rio de Janeiros mest charmerende kvarter, med sporvognen Bonde, Museu Chácara do Céu og Parque das Ruinas.

Med film? Ja - egen

Annonce